Installatie SharePoint 2010 Public Beta op Server 2008 R2 of Windows 7

by Marco Rietveld 23. november 2009 08:37

Wanneer je SharePoint 2010 public beta installeert op Windows Server 2008 R2 of Windows 7 dan is het nodig om eerst een update te installeren.
De update lost een probleem in SharePoint 2010 welke onstaat tijdens de provisioning van service applications of wanneer een pagina een service call maakt. Zonder de Hotfix onstaat er een errror, "System.Configuration.ConfigurationErrorsException: Unrecognized attribute 'allowInsecureTransport', tijdens de provisioning van service applications.

Wanneer je SharePoint 2010 al geinstalleerd hebt op Server 2008 R2 of Windows 7 dan hoeft SharePoint 2010 niet opnieuw geinstalleerd te worden. Wel kan het nodig zijn om na de installatie van de hotfix de service applicatons die zonder problemen waren provisioned zonder update dat deze moeten worden verwijderd en opnieuw moeten worden provisoned.

Download Hotfix

Tags: | |

Reactie plaatsen


  • Reactie
  • Live voorbeeld
Loading

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in anyway.

© Copyright 2022 SharePoint Geek